söndag, september 17, 2006

Sveriges bäste skådespelare?

I kväll får vi se om Fredrik Reinfeldt lyckades hela vägen fram med att ut-sossa sossarna.

Annars verkar andra professionella skådespelare vara lite oroliga.

En som aldrig spelade, utan var en väldigt äkta socialdemokrat på alla sätt och vis, har gått ur tiden. Jag saknar Sten Andersson, inte minst för hans rakryggade sätt att också sedan han lämnat den aktiva politiken bakom sig stå upp för en rättvis fred i Mellanöstern. Men man ska inte heller glömma hur han som socialminister under 80-talet stod upp för jämlikhetspolitiken mot kanslihushögern. De senare drog dock tyvärr det längsta strået i slutändan och gjorde socialdemokraterna till ett 35-procentsparti i stället för ett 45-procentsparti.

Ut och rösta nu!

7 kommentarer:

Petter sa...

3 timmar och 45 minuter kvar till maktskifte.

Är Öfvre Torp inflyttningsklart?

MIcke sa...

Petter said...
3 timmar och 45 minuter kvar till maktskifte.

Är Öfvre Torp inflyttningsklart?
---------------------------


Ja det verkar som lögnerna gick hem.

Ert yrande om majoritets dikatur upphör väl att gälla nu antar jag?

Petter sa...

Ahh så klassiskt att förakta väljarna. Och jag har aldrig sagt något om "majoritets diktatur" så ta och lugna dig micke. Det här är en förlust som grundlades i ett förakt för de människor som är utanför arbetsmarknaden. Det är därför som S har tappat så pass mycket rakt över till moderaterna.

Folk litar inte på en kartell som inte kan beskriva sin egen politik, utan bara kan beskriva sin bild av sin önskemotståndares politik.

Folkat har talat. Respektera väljarnas val.

Kerstin sa...

Va? Menar du att det var kanslihushögern som förlorade inom socialdemokratiska partiet?? Du måste väl mena det rakt motsatta fast det inte är vad du skriver?

Sten Andersson var verkligen inte för kanslihushögern vad jag kan minnas. I så fall hade jag inte uppskattat honom som jag gjorde.

Peter Gustavsson sa...

Kerstin, jag skrev uppenbarligen en helt obegriplig text. Har skrivit om nu så du och andra förstår vad jag menar.

MIcke sa...

Folkat har talat. Respektera väljarnas val.

------------------------------Jag kommer naturligvis att respektera väljarnas val på samma sätt som ni gjort det dom senaste 2-3 åren.

Vad det innebär vet du så det behöver jag inte förklara.

Petter sa...

Micke, ett tips är att inte uttala dig om folk du inte känner.Jag är inte politiker, och FYI har jag alltid respekterat valutgångar. Jag tycker du uppträder som världens löjligaste lipsill.Väx upp. Sverige har en majoritetsregering för första gången på väldigt väldigt väldigt länge.Det var folkets vilja.