tisdag, september 12, 2006

Alla ska med till vallokalen!

Alejandro Firpo har utnämnt mig till kampanjguru och av besöksstatistiken att döma är fler än någonsin som läser vad lilla jag sitter och skriver. Så jag använder denna nyvunna status till att ifrågasätta varför du, just du, sitter här i bloggosfären där det är väldigt, väldigt ont om soffliggare.

Ut nu på gator och torg, prata med vänner och bekanta, knacka varenda dörr du ser! Alla ska med till vallokalen, det här är det jämnaste valet på 25 år och varenda röst spelar roll!

Alejandro skriver också om gårdagens utspel om Uppsala som sommarstad. Han har lagt sin lilla film från gårdagens torgmöte på YouTube också där du kan se mig, Kristina Persdotter och Anna Ardin prata om förslaget. UNT hade också en liten artikel.

Vet inte om jag hunnit tipsa om Glada Sossar - men kila dit för att följa kampen om Uppland.

By the way, ska inte trötta ut läsarna med fp-skandalen, som jag redan skrivit alldeles för mycket om. Men nog börjar bilden klarna att skandalen var betydligt mer omfattande än "24-åringen" och hans pojkstreck.

Nej, nu ska jag ut och knacka dörr igen. Dagens UNT har en artikel om vårt dörrknackande också, tyvärr verkar bara bakgrundsartikeln ligga på nätet.

1 kommentar:

Ida Andrén sa...

Jo, nog är skandalen mer omfattande än ett pojkstreck. Även Niklas Svensson drar samma slutsats. Ledningen för Alliansens moralparti ljuger som en häst travar; naturligt och med lätthet.

I övrigt är det bara att önska kampanjgurun och (s) ett varmt lycka till i valspurten!