Jämtin tar tillbaka Stockholm

Stockholms arbetarekommuns styrelse föreslår nu Carin Jämtin som oppositionsledare i stadhuset. Med sig in i oppositionskansliet tar hon det tidigare borgarrådet Roger Mogert.

En bra lösning för Stockholms arbetarekommun, och en bra lösning för alla oss socialdemokrater i landet. Utan ett bra valresultat i Stockholm kan vi inte vinna riket, så enkelt är det.

För en gångs skull kan jag faktiskt rekommendera en "analys" i Dagens Nyheter. On spot!

Kommentarer

fredrik sa…
Det kommer att bli kanon för Stockholm. Men det kommer kännas lite konstigt att välja CJ till borgarråd imorgon. Man hade ju gärna sett att kongressen i vår hade gett henne ett annat förtroendeuppdrag.

Fast med Carin Jämtin och Roger Mogert i stadshuset och Dag Larsson i landstingshuset är jag beredd att ge valberedningen ett MVG för sitt arbete.
Anonym sa…
Jag tycker också att Carin Jämtin är en person som ska fram!
Anonym sa…
Äsch,säger jag. Carin borde, precis som Fredrik säger, ta över efter Göran istället. Förslagsvis med Morgan Johansson som partisekreterare. Se där, ett riktigt dream team för Stockholm, Skåne, Sverige och arbetarrörelsen. Vi kan väl se om vi ändå behöver en socialiseringsminister i framtiden.. :)
Anonym sa…
Som sagt, Carin kommer göra ett grymmejobb i Stockholm. Men allra helst så skulle hon vara partiledare.

Populära inlägg i den här bloggen

Ros och ris åt Socialistiskt Forum

Dags för en ärlighetsrevolution

Ett anspråksfullt förslag