torsdag, oktober 12, 2006

Nymoderata fasaden var ett fuskbygge

10 kommentarer:

figge sa...

Tycker att S borde ta och se om sin egen herrgård innan de börjar gå på den nya regeringen. Hur ofta har vi inte hört om vissa fiffel med medlemssiffror, fastighetsskatter, toblerone, kräftskivor, tsunamis och porrklubbar... för att inte tala om A-Lotterierna...

Peter Gustavsson sa...

Fiffel med tsunamis? Tillhör du också de som tror att det var Lars Danielsson som fick kontinentalplattorna att kollidera?

Anonym sa...

Jag att vi alla som är politiskt intresserade borde sluta att kasta oss över varandra, politiker är inte ofelbara. Vi borde istället ägna oss åt att diskutera politiken och dess effekter. Jag tror tyvärr bara att vår pajkastning sprider politikerförakt.
Idag är det anna sjödins tur att få löpa gatlopp, igår var det stegö, vem vet vem det blir imorn.
Erik

figge sa...

Kanske inte fiffel med själva tsunamin, men det finns mkt oklarheter vad danielsson gjorde under annandagen, var lite oklar vad jag menade...

Det jag mest vill få fram är att S inte ska kasta sten i glashus. Alla sidor gör misstag, men enligt vänstersidan (just nu iaf) så är de blå onda som gjort fel, fast när S gör saker är det ju förstås bara misstag...

Peter Gustavsson sa...

Men Stegö Chilò och Billström har ju inte "gjort misstag", de har handlat av ideologisk övertygelse. Den nymoderata fasaden var just en fasad.

Jonas Grafström sa...

sen var det rätt kul att läsa att S var de största smitarna från tv-licensen enligt resume ;)

Peter Gustavsson sa...

Den mätningen var ju fullständig crap. Enligt den betalar varken Thomas Bodström eller Marita Ulvskog, vilket faller på sin egen orimlighet.

De får komma tillbaka när de kollat om någon annan i hushållet betalar tv-licens...

figge sa...

Om jag inte missminner mig så har någon av de tre (om inte alla) välkommnat en prövning. De är beredda att stå sitt kast. Döms de att betala licens retroaktivt så är det ju bara bra. Men jag skulle vilja veta när t.ex Ringholm tänker betala fastighetsskatten han inte betalar.

Peter Gustavsson sa...

?

Fredrik sa...

Den som är utan skuld kastar första stenen... Eller hur är det Peter? Har du en fin, slät vit sten?

F.ö. Att inte betala TV-licen(s) är inte samma sak som att missbruka sin politiska makt. Det förstnämna är måhända fel och olagligt det senare däremot, Det är en Skandal!