söndag, augusti 14, 2005

Vi som inte vill ha en borgerlig regering

I kväll lanseras Motallians.se - en sida som granskar det alternativ som gör anspråk på att regera. Vi är ett gäng bloggare som inte vill se en borgerlig regering efter valet 2006. Eftersom media har varit dålig på att granska den borgerliga oppositionen tar vi saken i våra egna händer. Initiativet kommer från oss själva oberoende av några partihögkvarter.

Vi tänker granska borglighetens utspel, påståenden, värderingar och företrädare. Det finns hundratals anledningar varför en borgerlig regering skulle vara dålig för Sverige.

Vi gör det här i bloggform då bloggen är ett snabbt och effektivt sätt att nå ut på. Vi når genom våra egna bloggar i dag ut till tusentals politiskt intresserade runt om i landet. Vår ambition är att genom samarbete nå ännu fler. Allt för länge har den så kallade alliansen strukits medhårs i medierapporteringen. Tillsammans kommer vi att granska, ifrågasätta och sticka hål på deras myter.

4 kommentarer:

Anna Hedh sa...

Vilket bra initiativ!!
Den här bloggen ska bli Södra Ölands socialdemokraters och min ledstjärna i valrörelsen. Jag hoppas att nifår ett positivt gensvar och att många, många deltar i debatten. Lycka till!
Anna Hedh

Peter Gustavsson sa...

Tackar! Kan behövas lite avslöjanden av vad de säger i EU också, i samband med tjänstedirektivet, Vaxholmsdebatterna med mera. Har en känsla av att Hökmark är mindre "rumsren" än Reinfeldt, Borg och gänget i Stockholm. Inte minst på grund av att de täta kontakterna med högerpartier som inte behöver förklä vad de egentligen tycker kan få dem att prata bredvid mun på plats i Bryssel.

Klas Corbelius sa...

jättebra initiativ! lycka till! kommer själv att göra vad jag kan på min blogg och i annan opinionsbildning för att hindra det fruktansvärda, att när landet bågnar över av högerpolitik ska vi få ännu mera! Det som behövs är en rejäl partikongress som tar avstamp i partiprogrammet, vi är trots allt antikapitalister.

Peter Gustavsson sa...

Upp till kamp, kamrat!