tisdag, augusti 09, 2005

Jag äter barn till frukost!

Skulle du köpa en begagnad bil av denne man? Anna Ardin oroar sig för att bli "farlighetsklassad" när hon lägger upp en länk till min blogg. Men förklarar även i en intressant beskrivning av ett möte som ägde rum när jag var på tryggt avstånd på andra sidan Nordsjön att hon "inte är rädd för PG". Och det känns ju bra.

Jag kan inte undgå att känna en viss fascination av att det uppenbarligen finns människor som är rädda för lilla mig. Det är klart, jag är ju inte i samma liga som Lill-Stalin i Stockholm som fått läsa i DN att folk är rädda att han ska placera ett hästhuvud i sängen för dem. Men några socialdemokrater i Uppsala tycks tro att jag är farlig och därför bör hållas borta från allt inflytande. Och då skulle de ju bara veta att jag faktiskt äter barn till frukost!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Adressen till Lisas blogg är:
http://blogg.s-info.se/pelling

Peter Gustavsson sa...

Fixat! S-info har bytt från .nu till .se, tror det är därför det blev fel. Passade på att lägga till några nya bloggar jag "upptäckt" till listan.

hanna sa...

notera att det krävs fem firpo för att neutralisera dig...

rémi sa...

Hey peter!

Regards from France. I dont understand a lot of things in your blog but i will follown hoping you will also write in english!

www.foranotherconstitution.org
rémi

Roger sa...

A lot of people doesn't understand anything of his blog.

It has nothing to do with language. Trust me on this... ;-)

fredrik sa...

Är det inte jasidan som äter barn?

Peter Gustavsson sa...

SSU i Södra Älvsborg har faktiskt ett slagord som ljuder "Södra Älvsborg - äter era barn". Sen är det ju omöjligt att veta om man ska ta Rogers kommentar som komplimang eller kritik, men det var väl meningen gissar jag :-)

As you see, Rémi, I'm writing in both languagues just to be able annoy everyone...

Peter Gustavsson sa...

Angående bröderna Firpo: Sidan är ju inte så där värst mycket i funktion. Det är bara Julians del som funkar, och jag får inte fram något ens när jag klickar där (kan vara för att jag sitter vid en slö dator just nu). Så jag är nog en lättviktare i alla fall :-)

Anna Hedh sa...

Himla fin blogg... GRATTIS!
Har gått under jorden ett par veckor,det var nyttigt! men nu är jag tillbaka! Det är fler som äter barn till frukost, inte mina egna då men... Här och där är man väldigt rädda, inte bra att HON har inflytande.... bara en sån sak som att jag varit EU-parlamentariker i ett år och inte någon, observera inte en endaste en i Kalmar län, mitt eget län, har vågat att bjuda in mig. Var ligger makten? Jag glömde visst att Rotary har bett mig att komma och prata den 18/8. UPP och ner vända världen?
Kram
Anna Hedh

Peter Gustavsson sa...

Så rätt, Anna! Och nog har man fått en del smällar för att man vågat ha en annan åsikt om EMU och EU:s framtid (och om vem som ska sitta i EU-parlamentet för oss...). Men kanske visar SSU-kongressen nu på att alltfler faktiskt inser att vi inte har råd att hålla på så där längre. Vi får väl se när de börjar stryka oss medhårs igen...

amir sa...

Det är inte helt överraskande om Södra Älvsborg har påverkat dig Peter. Kolla in: http://www.fotogalleriet.se/pic512972

Anonym sa...

Hahaha, det säger ju en hel del om varför man är farlig.
Ta och jämför Firpobrödernas politik med Peters. Det kanske är lite orättvist, men det säger en hel del (Firposidan har inget innehåll, Peter kommenterar allt möjligt).
Vissa går på möten och känner sig viktiga, blir nominerade till varenda styrelse som finns. Och några andra, i en helt annan liga, som får stå på baksidan av valsedlarna i allra bästa fall, driver politik.
Det är sjukt farligt att tycka något. Och inte en viss sak, utan något som helst, så fort du uttalat dig om något som inte är godkänt av Sundström/Persson/annan viktig man för tillfället är du bränd. och tro inte att du någonsin har chansen att ändra dig.