tisdag, maj 09, 2006

Följ med till Kenya!

LÄS, SPARA OCH RES TILL WORLD SOCIAL FORUM

Tisdag den 16 maj börjar studiecirkeln för dig som är intresserad av globaliseringsfrågor och World Social Forum. Vi samlas på ABF på Bredgränd 14 i Uppsala klockan 18:00. Föranmäl dig gärna till peter.gustavsson@ordfront.se.

World Social Forum har de senaste åren vuxit till en enorm global mötesplats för alla de rörelser som ifrågasätter dagens orättvisa världsordning. Nästa forum är i Kenya i januari 2007.

Global solidaritet byggs genom möten; möten mellan människor från olika länder, kulturer och rörelser. World Social Forum är idag den främsta möjligheten att skapa sådana möten. Dessutom är det ett lysande tillfälle att resa till en annan del av världen.

Ordfront och ABF vill att många svenskar ska vara med i diskussionerna om hur vi skapar en annan värld. Därför genomför vi läs, spara och res-cirklar på många håll i landet. Där kan du lära dig mer om globaliseringen, den globala rättviserörelsen och om Afrika/Kenya - och om de konkreta frågor som ofta diskuteras på World Social Forum.

Det kostar ingenting att komma och pröva på, men en mindre deltagaravgift kommer troligen att tas ut för cirkelmaterial. Vi kommer planera hur vi tar oss ner till minsta möjliga kostnad och vi börjar spara nu. Och slutligen åker alla till Kenya, tillsammans!

3 kommentarer:

Farsan_Baloo sa...

Intressant, synd bara att det är så långt till Stockholm. Varför inte hänga på i Solidaritetsbloggen? Du verkar ju vara intresserad i ämnet.

http://delameddig.blogspot.com

fredrik sa...

ABF Stockholm anordnar också Läs-spar-res till WSF

Jeanette Stojic sa...

hej hej. nu har jag fått en blogg, är här o snurrar och fick syn på dig. Fin fint.