tisdag, juni 26, 2007

Sven Otto Littorin om sin masterexamen

Fantastisk intervju med Sven Otto Littorin om hans "examen" - måste ses till slutet. Jag tycker fortfarande att det är helt otroligt att han kommer undan utan att lämna ut sin uppsats, fast hans ständiga argument är att han har skrivit en sådan och har haft en handledare. Så länge han inte ens kan lämna fram uppsatsen är papperet från Fairfax inte värt mer än om Kelloggs hade skrivit ut ett akademiskt diplom för att Littorin samlat fem flikar från cornflakespaket. Och detta från regeringen som talar om mer kunskap i skolan...

4 kommentarer:

Peter Gustavsson sa...

Glömde att tacka Makan Amini för tipset, se http://makanamini.wordpress.com/2007/06/22/littorin-jag-bor-inte-i-oregon/

Sara A sa...

Observera att även om Littorin "kan lämna fram uppsatsen är papperet från Fairfax inte värt mer än om Kelloggs hade skrivit ut ett akademiskt diplom för att Littorin samlat fem flikar från cornflakespaket".

Ty en s k examen från ett icke ackrediterat nätuniversitet är värd ungefär så mycket; med eller utan uppsats.

:-)

Anonym sa...

UNDERBART Peter, stort tack!
EN insats. Helt otroligt.
F-n vilken kaxig och arrogant attityd han har.De sista sekunderna e lysande roliga/otroliga. Den s.k. 'alltid like glade Totto' var inte sprallig direkt....

Olyckligtvis har vi en minister med fuskexamen.Han betalade 35.000 SEK mot mina ca 100.000 SEK vid ung. samma tid, vilket gav en riktig magister. Visste han verkligen inte om de riktiga prisskillnaderna? Helt osannolikt!35.000-motsvarade ca 1,5 termins studielan. Istället för att slutföra grundexamen i Lund. Det var billigare med Farifax...Billigt, indeed.

UBYMIC

Alejandro sa...

bland det bästa jag sett...pinsamt uppenbart hur han försöker hålla sig till ett par tre talarpunkter för att förflytta fokus från den centrala frågan kring hans köpta examen :-)

Grymt jobbat Peter!