Ny utformning på bloggen

På uppmaning av läsare med kännedom om funktionshinder har jag nu gjort vad jag funderat på en längre tid - bytt utformning på denna blogg till en ljusare och mer läsvänlig. Förmodligen gör jag lite fler uppfräschningar de kommande dagarna. Hoppas den nya utformningen uppskattas!

Kommentarer

Anonym sa…
Mycket tjusig! Lättläst och tidningslik. Keep up the good work!
Grymt bra. Och man behövde faktiskt inte vara särskilt funktionshindrad för att ha lite problem med att läsa tidigare, fö...

Blir nästan lite inspirerad själv.
Anonym sa…
Okej, jag vet inte om de två ovanstående brukat hallucigena medel eller vad som pågår... Fult som stryk var det i alla fall, sorry.
fredrik sa…
Måste nog hålla med Anders. Tyvärr.
Anonym sa…
Jodå, den vita bakgrunden är bra, mycket bättre än svart, men resten är dystert, det där med att det är en massa konstiga krumelurer istället för å, ä, ö gör det hopplöst svårläst och att texten löper över hela skärmbredden gör dessvärre texten ännu mer svårläst. Men det är väl min gamla iMac som felar kan jag tro. Det finns ett par bloggar till som ser så där konstiga ut vad gäller textbredd, och någon som har konstiga å,ä,ö, så din är inte den enda :-)
Efter att ha fått både ros och ros för "Jellyfish"-utformningen försöker jag igen, denna gång med "Minima" som är just minimalistisk till sin utformning. Lite trist kanske, men jag hoppas att den är användarvänlig för alla.
Anonym sa…
Nu blev det riktiga bokstäver i alla fall, men texten flyter fortfarande över hela skärmbredden, fast den går att smala av, så det blev bättre. Men det är lite trist med centrerad text. Mycket lättare att läsa om man har vänsterställd sådan.

Och var är din trevliga nuna:-)? Den borde du ha med även forstättningsvis.
Kerstin, du ser verkligen något helt annat på din dator än jag ser på min. Denna utformning utnyttjar inte hela skärmbredden och jag har visserligen lagt in en ny bild men den ska finnas där. Några problem med svenska tecken har jag aldrig sett när jag tittat på min blogg med min dator. Men det låter som att det i alla fall är på väg åt rätt håll...

Populära inlägg i den här bloggen

Ros och ris åt Socialistiskt Forum

Dags för en ärlighetsrevolution

Ett anspråksfullt förslag