Tack för reklamplatsen, Fredrik Malm!

I UNT 2 mars bjöds det på gratis reklamplats för morgondagens Socialistiskt Forum. Det var folkpartisten Fredrik Malm som sydde ihop en avancerad guilt-by-association-kedja för att säga att socialdemokraterna minsann nästan är stalinister.

Stig-Björn Ljunggren har skrivit ett som vanligt underhållande svar i dagens UNT. Stig-Björn har också utvecklat resonemanget på sin blogg.

Själv ska jag diskutera ekonomisk demokrati i morgon på Grand mellan 16 och 18, med Ali Esbati och Stig-Björns nästan-namne Sten Ljunggren som brukar skriva artiklar och böcker om ekonomi tillsammans med Johan Ehrenberg. Det ska bli skoj. Kan avslöja att en hel del av det jag säger kommer att baseras på min PR-guide till en mer demokratisk ekonomi.
Vi ses där!

Kommentarer

Anonym sa…
Visst, varsågoda. Den som tror att all press är bra press, och att vanligt folk i Uppsala får starkare socialdemokratiska sympatier av detta kan ju räcka upp en hand.
Anonym sa…
*räcker upp en hand*

:-)
Anonym sa…
All reklam är inte god reklam..
"Vissa" teorier, påhittade för ett par sekel sen och provade i stor skala med hundratals miljoner människor inblandade i olika länder har lyckligtvis visat sig inkapabla att ens försörja sina egna medborgare som kastat av sig det kommunistiska oket.
Tyvärr så finns det fortfarande en del fanatiker som inte insett att IRL-test är mycket avslöjande utan tror fortfarande att "de vet bättre"...
Anonym sa…
Räcker upp två händer!

Med den sortens dussinfabricerad smutskastning ger du bara exempel på hur högern fortsätter att välja lögnen som metod, Fredrik.

Att ni inte skäms!
Anonym sa…
Kerstin:
Räcker också upp båda mina händer, samt fötterna :-)!

Populära inlägg i den här bloggen

Ros och ris åt Socialistiskt Forum

Dags för en ärlighetsrevolution

Ett anspråksfullt förslag