onsdag, februari 20, 2008

Valrörelser i när och fjärran

Det är fullt upp på flera fronter just nu så det blir inte så mycket bloggat, men här kommer lite tips på saker som händer:

Mitt i den upphettade amerikanska primärvalskampanjen, som alltmer ser ut att bli Barack Obamas segertåg, pågår en minst lika intressant kampanj. Det är kampen om vem som ska bli Londons borgmästare. Den framgångsrike Labourborgmästaren "Red" Ken Livingstone står mot ärke-Toryn Boris Johnson. Klicka in på Livingstones kampanjsida och ta del av Livingstones bedrifter och budskap och bli inspirerad.

Sveriges nästa val - EU-parlamentsvalet i juni 2009 - rycker också allt närmare. I morgon kommer Anna Hedh - årets EU-parlamentariker i hälsofrågor - till Uppsala för att prata om kampen för en solidarisk alkoholpolitik i Bryssel. Mötet äger rum torsdag den 21 februari 2008 klockan 19. Platsen är samlingslokalen Hjorten på Dragarbrunnsgatan 13. Broderskap är arrangörer, och alla intresserade är välkomna.

2 kommentarer:

David sa...

"Mitt i den upphettade amerikanska primärvalskampanjen [...] pågår en minst lika intressant kampanj. Det är kampen om vem som ska bli Londons borgmästare."

Måhända dags att skaffa sig lite perspektiv på världen och tillvaron Peter...?

Peter Gustavsson sa...

Är inte internationella utblickar ett av flera sätt att just skaffa sig perspektiv? :-)