tisdag, november 29, 2005

Toppstyrd elitistisk gubbklubb

Jag har en artikel i senaste Ordfront om junilistan. Finns tyvärr inte på nätet, men köp tidningen!

8 kommentarer:

Johan Sjölander sa...

Bra artikel - jag läste den i pappersupplagan. Måste erkänna att jag inte riktigt fattat HUR höger farbröderan gått och blivit, även om den där artikeln i Dagens Industri borde fungerat som ledtråd ...

Dico sa...

Lysande.

Mer sån journalistik så kan vi skicka tillbaka dem i den oreanga allians de hör hemma.

Och helst utanför riksdagen.

Veronica sa...

Ja, jag vill instämma i hyllningskören.

Kerstin sa...

Problemet är nu att smalare kulturtidskrifter inte längre finns i de flesta tidningskiosker, sedan man privatiserade tidnings-och tidskriftsdistributionen varför de kan vara svåra att få tag på.
På den tiden det var statliga Pressbyrån som distribuerade, var Pressbyrån tvungen att hålla samtliga registrerade tidskrifter eftersom det ansågs viktigt att upprätthålla yttrandefriheten. Ett område där valfriheten beskurits rejält pga privatiseringen alltså.

Peter Gustavsson sa...

Tackar för berömmet!

Ordfront är väl inte en "smalare kulturtidskrift", den finns väl på de flesta ställen?

Om inte annat så på biblioteket!

Anonym sa...

Stödjer ABF och Folkbildningsrådet den extremistiska wahabismen med skattepengar? Wahabismen är ju den extremistiska rörelse som den 18-årige svensken som nu sitter häktad i Bosnien för terrorismförberedelser, bekänner sig till. Läs mer i länkarna nedan:

www.newsdesk.se/view_pressrelease.php?id=70006

www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?sq=1&nid=63&rm=2005%2F06&nr=142

Peter Gustavsson sa...

På vilket sätt menar du att ABF och Folkbildningsrådet stödjer wahabitisk islam? Det framgår inte av interpellationen. Vilka orter och vilka moskéer syftar du på?

Kerstin sa...

Inlägget om de wahabistiske svensken företer vissa likheter med bloggspam. Träffade på den på en annan blogg alldeles nyss. Kommentaren ifråga har ju ingenting med dagens inlägg och den här tråden att göra!

Vad gäller Ordfront så finns den inte alls i alla kiosker. Jag är dock medlem i Ordfront, så jag har läst artikeln. Den var mycket bra, liksom ett antal andra artiklar i samma nummer