måndag, september 07, 2009

Sälj hela skiten-turné i Umeå

Turnén kring boken "Sälj hela skiten eller hur privatiseringarna raserar den gemensamma välfärden" har nu tagit fart på allvar. Du kan följa vår framfart på bokbloggen, där vi kontinuerligt lägger upp våra nya inbokningar.

Som den som läst min lilla text om rötter och rotlöshet från i somras vet så härstammar jag från Västerbottens inland. Och det var väldigt trevligt att få besöka Umeå och föreläsa om boken förra måndagen. Ett femtiotal personer var med och lyssnade och diskuterade på det förträffliga Bokcafé Pilgatan. Sedan passade jag på att tillbringa några dagar i inlandet och hämta nya krafter.

Under besöket träffade jag Lars Bodén från Västerbottens Folkblad som intervjuade mig kring boken. Tidningen har under veckan som varit citerat boken på ledarplats vid flera tillfällen och idag beskriver huvudledaren såväl boken som en av dess författare lite mer utförligt.

Boken kan du beställa här. Och hör av dig om du vill att vi ska föreläsa om privatiseringar på din ort.

3 kommentarer:

Britta Sethson sa...

Tyvärr var jag i fjollträsk då i måndags,

men lars bodens ledare bör ingen klok människa missa

lägg folkbladets länk i länklistan och kolla regelbundet ni som inte har nån vettig tidning i brevlådan varje morgon

http://www.folkbladet.nu/

Irene Söderhäll sa...

Fantastisk bok! Hoppas bara att partiledningen läser den och inser att det bör finnas ett uns av socialdemokrati kvar i ett socialdemokratiskt parti.
Man verkar ha glömt att ägande innebär makt, och tror att bara det är "kvalitet" så spelar inte driftsformen någon roll.
Lycka till med turnén och glöm inte att åka till Stockholm, där behövs boken.

Peter Gustavsson sa...

Tack Irene! Det värmde.

Vi pratar på ABF Stockholm på måndag under rubriken "Sälj hela Stockholm". Ser fram emot det.