Göran, (nästan) allt är förlåtet!

Efter gårdagens partiledardebatt blir jag ännu mer sugen på att läsa Lena Sundströms bok:
- Jag och Göran Persson har en knepig relation. Jag skulle vilja göra slut men när jag ser en bild på Fredrik Reinfeldt får jag lust att ropa: Göran, kom tillbaka! Allt är förlåtet!”

Lena Sundström menar att "någonstans på vägen har det skett ett systemskifte som vi aldrig röstade fram och som ingen definierat för oss" som Aftonbladet skriver i sin artikel. Trots att hon inte tillhör "den klick med människor som spräckte mödomshinnan på Bommersvik eller hade sin första fylla på Muf-läger" så har hon starka åsikter som hon vill redovisa.

Och Göran - jag är en förlåtande typ men jag har sagt det förr, flera gånger till och med faktiskt. Ge fan i att sänka spritskatten!

Kommentarer

Anonym sa…
Ja att sänka spritskatten är verkligen bara lösningen på ett problem - Systembolagets omsättning. Hur man ska få tillbaks möjligheten att bedriva en restriktiv alkoholpolitik som EU-land är en fråga som kräver betydligt mer nytänkande än Härstedt lyckades uppbringa. Möjligen är IOGT en lösningen på spåret med sina förslag om att stretcha folkhälsoundantaget så långt vi kan och så småningom få saken prövad i EG-domstolen. Eller så får vi börja fundera på andra styrmedel än lagar och skatter.
ha samma EU-regler som för tobak, att du får ta in för eget behov och det definieras som 30 dagars förbrukning. För alkoholen motsvarar ransonen idag 2 år!

Populära inlägg i den här bloggen

Ros och ris åt Socialistiskt Forum

Dags för en ärlighetsrevolution

Ett anspråksfullt förslag