Hemma igen

Jag får nog bryta mitt löfte om att skriva mer utförligt om Norge i kväll - kom just hem och sov inte precis full natt efter valsegern. Återkommer i morgon. Under tiden föreslår jag att alla går in och läser Göran Perssons oerhört intressanta kommentar om att en koalitionsregering kan bli aktuellt här också.

Kommentarer

bigdavid sa…
Ser fram emot dina tankar och idéer kring valet i Norge. Själv tyckte jag det speglades lite som att "så här ska borgarna göra för att vinna i Sverige"...
Spännande med mobiliseringen i AP och AUF. Men framförallt inom de norska LO-leden där man annars för bara nåt år sedan hängav sig åt vilket parti som helst. Minns att nåt fiskarbetarförbund på västkusten stöttade fremskritt bara för att "typ dom har bra fiskepolitik". Hoppas med andra ord att det inte är så fortfarande! Skrämmande!
Anonym sa…
Skjut inte upp det för länge bara. Jag väntar fortfarande på din redogörelse för hur vi skrotar kapitalismen med hjälp av välfärdssystemet ;-)
David: Jag tycker mer att det norska resultatet visar hur socialdemokraterna ska göra för att vinna i Sverige. Återkommer med en artikel om det också.

Simon: Jag sade inte att jag skulle skriva om hur vi ska gå genom välfärdsstaten till socialismen i morgon... Ge dig till tåls!

Populära inlägg i den här bloggen

Ros och ris åt Socialistiskt Forum

Dags för en ärlighetsrevolution

Ett anspråksfullt förslag